New mommies, ini adalah tips. Barang perlu dibeli sebelum bersalin

Nipple shield in case puting luka sbab awal2 baby blum pandai latch Bengkung instAnt untuk pakai masa kat hospital dan pergi check kuning baby Sitz bath kit untuk cepat baikkan luka bersalin dan buasir

3 Các câu trả lời

Saya pernah luka masa jaga anak kat hospital kne tahan sbb anak kuning dan ada jangkitan kuman di paru2 lama jgklah smpai 18 hari stay sana temankan anak.. saya luka puting belah kanan sbb anak saya pandai hisap dan kuat hisap mmg kerap susu badan kalau boleh setiap jam dia nak susu.. so sis incase jadi mcm saya sis boleh spair tu je saya boleh ckp.. saya smpai berdarah ye luka tu sbb tepek kat napkin nmpk darah nurse pon tak bagi hisap belah tu. So sebelah jelah saya boleh bagi anak🥰

tak prnah luka puting mase baby kecik, time die ade gigi bru start luka , sakit oiii😂

👍