nipple shield

ada tak ibu ibu kat sini df anak guna nipple shield . guna pun sebb anak kurang pandai latch #seriusnanya #firstbaby #firstmom

4 Các câu trả lời

sy tak pernah guna. Taktau nak guna mcmna. Ni selalu dilema mummy 1st born. Kalau kat hospital dulu selalu nurse kata tarik breast tu sampai aerola(bahagian hitam) masuk mulut anak. Kadang2 baby ni mulut macam kecik je and nipple mummy pun tak berapa keluar mmg susah sikit.

2y trước

klau aerola besar pun susah juga untuk latch

Pernah guna tapi sekejap je. Sebab masa tu sama tak boleh latch dan nipple merekah. Pasangkan nipple shield dan bila dah habis guna bersihkan macam biasa

2y trước

Kalau areola jenis besar boleh tanya nurse macam mana cara nak df kan anak dengan cara yang betul

saya beli tapi tak berapa pandai nak guna 😂

xpernah guna