UPT positif @ negatif

Ni saya cek pagi td... pagi td mcm xnmpk sangat line dia.. tp td balik keja cek mcm ada 2 line.. pic ni saya baru snap. masa ambik test pagi td saya xsempat nk snap. I need ur eyes?

UPT positif @ negatif
24 Các câu trả lời

Sma macam sy sis... Mcm tu jga msa first cek..nnti tggu lg 2w ..nnti bru jelas..

insyaAllah Ada tu..tp kabur lg,mgkin masih bru kot..Cuba cek lg ya nanti 😊

Result tepat slps test kencing...slps berapa jam result x tepat.

Kalau betul2 pregnant u test bila2 masa tetap +VE sis...heheh...

Try lagi dalam seminggu gitu, insha Allah terang tu 💖

Tahniah... Nnti check lagi.. In shaa allah ada da tu..

Tahniah ,, jaga pemakanan & jgn terlampau aktif ..

congrats mummy welcome to the club 😊

In Shaa Allah Ada rezeki 💞💞💞

Mcm saya mula2 cek dulu