UPT positif @ negatif

Ni saya cek pagi td... pagi td mcm xnmpk sangat line dia.. tp td balik keja cek mcm ada 2 line.. pic ni saya baru snap. masa ambik test pagi td saya xsempat nk snap. I need ur eyes?

UPT positif @ negatif
24 Các câu trả lời

Kalau upt da lehih pada 5minit da x relevan sis.. saya pernah try tpi negative. Bila tgk balik ade 2 line plk tapi saya x pregnant pun.. that is why saya kata klau lebih dari 5 minit upt tu da x boleh percaya sebab dia akan jadi kering da dan akan menghasilkan line 2 tersebut.. sis try lagi awal pagi sbb pagi² hcg kita tinggi. Kalau sis pregnant, trs akn ade 2 line walaupun samar²..

Sy awl dlu lwt period 8hari..br wt test..tp mcm sis,kabur sgt2..then repeat test hari2 stiap pg bila bangun tdo selama seminggu..almaklum laa..beli upt tester kt on9,murah je..hehe semakin hari semakin terang..lps seminggu br g klinik sahkan..scan dh ada kantung..

Kalau ikut yg sy nampak tak berapa clear tu sis. Kalau boleh, sis ulang buat upt awal pagi sebab masa tu HCG tinggi. Ni ada tips untuk buat UPT. https://my.theasianparent.com/pregnant-test-line-kabur?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share

5y trước

Tq sis.. saya tunggu lagi 4 hari cmtu baru nk cek balik.. semoga ada rezeki

InsyaAllah dah ada rezeki dah tu sis....tp bsk bgun2 dr tdo je cuba buat lg... Sbb du sy pun mcm ni line nya... Nampak samar2 sgt tp alhamdulillah ada rezeki sy...semoga Allah juga rezeki kn zuriat buat sis... Sis jaga kesihatan tu baik2 ya... 🥰💕

Sye dulu lewat period 6 hari cek pgi2 pun line samar..lepastu 2 hari lgi test balik..baru pekat dan clear 2 line..nti test lgi waktu pagi nk kencing..tnggu 3-5 min 😃

klau tngok kn mcm nk double line..mybe bru lagi tu kot cuba tunggu dulu dua tiga hri pstu cek lain..tngok mcm nk lekat dh tu..

Skrg berpa bulan tak datang ...kalau dia masih satu bulan macam tu line dia memang agak tak nmpak sngt ..nanti coba lagi untuk bulan ke dua

5y trước

Ooo bru lewat hari ..memang wrna dia mcam tu ..lepas satu bulan ni kamu coba balik...

Nampak 2 line. Positif tu. Tapi next week check lagi upt. Kalu lagi jelas betul la tu

MCM sy la 2hri lepas sy cek +ve🤩 tapi cek balik subuh tadi -ve blm rezeki kot😣

Upt valid 5 minit je sis. Sejam lepas dr tu kalau naik double line takut evap line.