Positive Ke?

Nmpk mcm ada line, depan2 lg terang. Tp risau juga evap line, sbb td lepas cek letak tepi pastu pegi mandi then cek balik ada dabel line pla

Positive Ke?
10 Các câu trả lời

mcm sy dlu test mle2 xnmpk... selang 2hari tergerak hati nk tgk balik de line samar2 sebelahnya... lpas smnggu check semula alhamdulilah... dah masuk 6 bulan dah ni..

5y trước

in shaa Allah... ada rezekinya tu.. lau tgk test sis mmg nmpk double line.. lebih kurang dlm 4mnggu cmtu la... okay🥰

Mcm salah titis jek upt niee... Sbb nmpk yg tmpt titis bulat ats tuu mcm clear lg... Ke sis slh titis, tgk arahan pd upt tu sis....

Ni minggu ke berape sis.. Sye dah 10 lewat period.. tapi harap sangat Allah makbulkan doa suami

5y trước

Aminn semoga kita sama2 dkurniakan zuriar tahun ni

Test lg sekali awk....lain kali time test tu tunggu dulu 5min untk konfemkan line💖

5y trước

Ok sis tq esok pagi saya test lg sekali., 😘

Try buat upt sekali lagi.. Tengok pada tepat masa.. Elah evap line

5y trước

Insyaallah ada rezeki sis

Saya pun pagi cek tunjuk mcm ini juga positive ke gini

5y trước

Kann risau jga berharap sgt, tp nnt klu x jaga2 awal2 kandungan ni bahaya jga sbb prnh ada history mc

Sis evap line tu maksud dia macam mana ye?

Try lgi sis, cuba bli yg upt ok sikit

5y trước

Akn detect sis, sis cuba la😍

Cuna cek upt again sis..

test lg sis.. da delay ka ?

5y trước

caner sis ? daa test upt