First kandungan

Ni first kndungn sy,,baru 14 minggu...sy mngndung ni ada keputihan tp sblm ni wrna putih je...tiba² pagi ni ada colour coklat pula,,risau/takut pula sy...ttanya² pun ada juga,,tu darah atau mmg keputihan tu yg wrna coklat ? sy xda sakit perut. ..apa yg perlu sy bt ? ada pndpt tak ? #ingintahu

3 Các câu trả lời

pergi klinik tuk cek up dlu ok. keputihan kalo warna putih or jernih still normal lg. kalo dah coklat tak normal.

Pergi klinik secepatnya.. x normal tu kalau warna coklat..

Pergi lah buat test di KK. Takut kena GBS.