37 week

ngilu bawah perut..normal k Bagi pendapat pless

8 Các câu trả lời

Sama la dgn sya skrang pun 37week . Mmg tengah rasa yg sis rasa . Sebenarnya bukan ngilu kat perut tu , tapi kat ari ari kita sbb baby tengah praktis nak masuk laluan tu . Bila terasa nyeri tu mesti terkepit pastu jln pun perlahan je 😅

haa yaa normal, sy 36 weeks lebih bersalin, sblom tu kerap buang air besar, makan je mmbuang, malam xleh tdo panas berpeluh mcm gi jogging, makan ni xhenti2, bila kncing je kerap skt kt ari2.

5y trước

haah rs mcm gituu. sbb kepala baby dok tolakk bahagian bawah ni, sbb tu jd mcm tu , kena sabar byk2 ekk. dugaan utk kita sbg ibu blaa dkat2 nk bsalin nie

Ya sis sy pun rsa mcm tu, sy dah 35weeks sakit sgt dkat ari2 tu ngilu nak brjalan pn sakit,

Sy 37 week 5dy sama la mcm sy rasa juga...perut kerap mengeras.

Normal tu sis.. Sebab baby makin menurun posisinya..

Normal tu sebab baby dah turun..

Normal tu sis,

Normal