Normal ke rasa ngilu bkn kt perut bawah sikit dri perut sye baru nk masuk 15w ? Minta pendapat ibu

Rasa ngilu

3 Các câu trả lời

Hi Puan, yang anda alami itu adalah round ligament pain. Cuba puan try google dulu. Maybe betul apa yang saya cakap. Take care!

normal kot sis.sye pon rasa mcm tu jgk .ngilu2

2y trước

haah sis .sye sblom 15w pon da start rse ngilu2 tu. tpi rse die mcm light2 jela kn . mngkin rahim tgh nk kembang sbb baby nak membesar. n klau rse denyut2, nurse ckp baby da start gerak .hehe

normal