Need advice from parents who sleep with their baby . How to be intimate with your spouse when there is baby on your bed?

28 Replies

ᴰᵒ ʸᵒᵘ ⁿᵉᵉᵈ ᵍᵉⁿᵘⁱⁿᵉ ᴴᵃᶜᵏⁱⁿᵍ ˢᵉʳᵛⁱᶜᵉˢ? ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴵᴺᵀᴼ ᴬᴺʸ ˢᶜᴴᴼᴼᴸ ᴰᴬᵀᴬᴮᴬˢᴱ ᴬᴺᴰ ᶜᴴᴬᴺᴳᴱ ᵁᴺᴵⱽᴱᴿˢᴵᵀʸ ᴳᴿᴬᴰᴱˢ, ᴺᴼ ᴹᴬᵀᵀᴱᴿ ᴴᴼᵂ ˢᴱᶜᵁᴿᴱ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴵᴺᵀᴼ ᶜᴿᴱᴰᴵᵀ ᴮᵁᴿᴱᴬᵁ ᴰᴬᵀᴬᴮᴬˢᴱ ᴬᴺᴰ ᴵᴺᶜᴿᴱᴬˢᴱ ʸᴼᵁᴿ ᶜᴿᴱᴰᴵᵀ ˢᶜᴼ ʸᵒᵘ ᴿᴱ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴬᴺʸ ᴱᴹᴬᴵᴸ ᴼᴿ ˢᴼᶜᴵᴬᴸ ᴺᴱᵀᵂᴼᴿᴷ ᴬᴺᴰ ᴷᴺᴼᵂ ᴵᶠ ʸᴼᵁᴿ ᴾᴬᴿᵀᴺᴱᴿ ᴵˢ ᶜᴴᴱᴬᵀᴵᴺᴳ ᴼᴺ ʸᴼᵁ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴵᴺᵀᴼ ʸᴼᵁᴿ ᴾᴬᴿᵀᴺᴱᴿ'ˢ ᴾᴴᴼᴺᴱ ᴾᴵᶜˢ, ᵀᴱˣᵀ ᴹᴱˢˢᴬᴳᴱ ᴬᴺᴰ ᴸᴵˢᵀᴱᴺ ᵀᴼ ᶜᴬᴸᴸˢ ᵀᴼ ᴷᴺᴼᵂ ᴵᶠ ᴴᴱ ᴵˢ ᶜᴴᴱᴬᵀᴵᴺᴳ ⁻ ᴴᵃᶜᵏ ᴵᴺᵀᴼ ᴬᴺʸ ᴮᴬᴺᴷ ᵂᴱᴮˢᴵᵀᴱ ⁻ ᴴᵃᶜᵏ ⁱⁿᵗᵒ ᵃⁿʸ ᶜᴼᴹᴾᴬᴺʸ ᵂᴱᴮˢᴵᵀᴱ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴵᴺᵀᴼ ᴬᴺʸ ᴳᴼⱽᴱᴿᴺᴹᴱᴺᵀ ᴬᴳᴱᴺᶜʸ ᵂᴱᴮˢᴵᵀᴱ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴵᴺᵀᴼ ˢᴱᶜᵁᴿᴵᵀʸ ᴬᴳᴱᴺᶜʸ ᵂᴱᴮˢᴵᵀᴱ ᴬᴺᴰ ᴱᴿᴬˢᴱ ᶜᴿᴵᴹᴵᴺᴬᴸ ᴿᴱᶜᴼᴿᴰˢ ⁻ ᴴᵃᶜᵏ ⁱⁿᵗᵒ ᶜᴿᴬᴵᴳˢᴸᴵˢᵀ ᴬᴺᴰ ᴿᴱᴹᴼⱽᴱ ᶠᴸᴬᴳᴳᴵᴺᴳ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴵᴺᵀᴼ ᴬᴺʸ ᴰᴬᵀᴬᴮᴬˢᴱ ˢʸˢᵀᴱᴹ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᴾᴬʸᴾᴬᴸ ᴬᶜᶜᴼᵁᴺᵀ ⁻ ᴴᴬᶜᴷ ᵂᴼᴿᴰ⁻ᴾᴿᴱˢˢ ᴮˡᵒᵍˢ ⁻ ˢᴱᴿⱽᴱᴿ ᶜᴿᴬˢᴴᴱᴰ ʰᵃᶜᵏ ⁻ ᵁᴺᵀᴿᴬᶜᴱᴬᴮᴸᴱ ᴵᴺᵀᴱᴿᴺᴱᵀ ᴾᴿᴼᵀᴼᶜᴼᴸ ᵉᵗᶜ ⁻ ᴴᴬⱽᴱ ʸᴼᵁ ᴼᴿ ʸᴼᵁᴿ ᶜᴴᴵᴸᴰ ᴮᴱᴱᴺ ᴮᵁᴸᴸᴵᴱᴰ ᴼᴺᴸᴵᴺᴱ ᴮᴱᶠᴼᴿᴱ ᴬᴺᴰ ᵂᴬᴺᵀ ᵀᴼ ᴳᴱᵀ ᴮᴬᶜᴷ ᴬᵀ ᵀᴴᴱ ᴾᴱᴿˢᴼᴺ, ᵂᴱ ᶜᴬᴺ ᴴᴱᴸᴾ ʸᴼᵁ ᵀᴿᴬᶜᴱ ᵀᴴᴱ ᴬᶜᵀᵁᴬᴸ ᴸᴼᶜᴬᵀᴵᴼᴺ ᴼᶠ ᵀᴴᴱ ᴾᴱᴿˢᴼᴺ ᴬᴺᴰ ᴰᴼ ᵂᴴᴬᵀᴱⱽᴱᴿ ʸᴼᵁ ᴿᴱ૧ᵁᴱˢᵀ ᵀᴼ ᵀᴴᴱ ᴾᴱᴿˢᴼᴺˢ ᶜᴼᴹᴾᵁᵀᴱᴿ ⁻ ᴵˢ ᴬᴺʸᴼᴺᴱ ᴮᴸᴬᶜᴷᴹᴬᴵᴸᴵᴺᴳ ʸᴼᵁ ᴼᴺᴸᴵᴺᴱ ᴬᴺᴰ ʸᴼᵁ ᵂᴬᴺᵀ ᵁˢ ᵀᴼ ᴳᴱᵀ ᴵᴺᵀᴼ ᵀᴴᴱᴵᴿ ᶜᴼᴹᴾᵁᵀᴱᴿ ᴬᴺᴰ ᴰᴱˢᵀᴿᴼʸ ᴰᴬᵀᴬ ᴬᴺᴰ ᴱⱽᴵᴰᴱᴺᶜᴱˢ ᴬᴳᴬᴵᴺˢᵀ ʸᴼᵁ? 📩 ᶜᴸᴼᵁᴰᴳᴱᴱᴷˢʸᴺᶜ@ᴳᴹᴬᴵᴸ.ᶜᴼᴹ 💬 ➕¹️⃣ ²️⃣¹️⃣³️⃣ ⁶️⃣³️⃣¹️⃣ ⁹️⃣⁵️⃣⁴️⃣²️⃣