Anak cepat terkejut

Nape ye anak saya ni cepat terkejut , tengah tido pun tangan asik terangkat2…

7 Các câu trả lời

Hi mommy. Masa newborn anak saya pun macam tu. Sb tu kena bedungkan dia. Baby NB selalu nya suka kena peluk. Tu cara dia nak rasa selamat. Itu pengalaman saya 😊

normal... kalau boleh tidokan dia bedung.. atau pun letak je bantal berat sikit kat tgn bdan dia.. xdela dia terkejut sgt..

moro reflex namanya tu. normal je. nanti akan hilang sendiri. boleh cuba bedungkan baby kalau dia rasa selesa dibedung

bedung tak pun letak bantal kat kaki dia... rase mcm ade orng na

Baby NB ke? Normal tu. Nnt lama2 hilang la.

Letak bantal area badan dia.

normal..