Bedung baby

Salam ibu2 semua, sya nak tnya.. anak saya skrng 3 bulan lebih, malam2 tido mesti berbedung, kalau x bedung mmg xlena, tangan nya meracau2 ke muka, kdang cepat terkejut. Sekarang ni saya perasan dia mcm xmau d bedung, mula2 tido dia ok lagi, bila dah lama. Cuba nk kluarkan tangan dia juga, saya bedung skali lagi, pon dia kluarkan tngn. Kalau x bedung dia tido suka terkejut, skjap2 jaga. Jadi tido nya terganggu, kita pon sama2 tergnggu. Mlm2 jadi nya kerap berjaga. Sebelom ni ok je sampai siang. Hurmm ada solusi x?

1 Trả lời

wasalam. knpa anak mommy tdr terkejut sekejap2 ye? sebab bising ke? kena bedung juga kalau cm tu. anak sy pun 3 bulan lebih. tdr mlm, sy x bagi bedung. anak tdr cm biasa. kdg tgn anak pun.. dia gosok2 kat muka dia tp syukurlah anak masih boleh tdr lagi.

7mo trước

Bukn sebab bising, dia mcm suka mnegliat, dia suka gsok2 muka dia. So dia jadi kerap terjaga. Hurmm. Kdang kesian. Saya cuba hari ni tido mlm xbedung. Xboleh, huhu. Dia xmau pejam. Adehh