Hi semua.Sy hamil 13mg. Teringin sangat nak minum air gas buat rasa². Apa pendapat ibu² semua?

26 Các câu trả lời

sy minum seteguk duaje tapi sy goncangkan supaya gas takbanyak mmg nikmat tapi itulah sy ada gdm😆

blh je mcm sy mnum 100plus tpi sy tnggu hilangkn gas bru mnum nurse kata lbih bgs yg no sugar pnya

alahai.. sian pulak. seteguk 2 x apa. jangan sampai satu tin. -mak anak 4 -

Taksangkut gula okayla . Nnti sangkut kencing manis, standby telinga dgn nurse

Minum tu boleh seteguk dua. Jangan selalu sebab kandungan gula tinggi.

boleh je minum. tapi tak di galakkan sbb manis je. tkut ganggu gdm.

Minum la sis. Satu cawan dah ler. Jangan satu botol pulak

mnum sikit je takpe..ada lebih tu bgi suami..hehe

jngn pikir kn sngt..nnti lupe lh tu😂😂😂

Saya bedal jer sis. Janji kesihatan ok 🤣