Masalah hb low dan lapar tengah malam

Hi nak tye .. ramai ckp jus mamariam ok..betul ke..ade yg dah cube??.. zincofer,iberet mmg saye x boleh telan.. skrg makan maltofer dan calcium carbonate.. Bila da masuk 13 week.. perut mmg akn sentiasa lapar ke?.. sbb saye kalau x mkn..allahu rase macam kebuluran setahun sampai mengigil..tapi bila da makan..cepat pulak rase kenyang..#ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

Masalah hb low dan lapar tengah malam
14 Các câu trả lời

Makan jambu batu tanpa asam. Bayam merah, kerang.. sayur2 hijau. saya mkn jambu batu dgn bayam merah. naik cantik je doc ckp. so kita maintain kn mkn bnda natural lagi baik dan selamat. in shaa allah.

sy dr awl pregnant mmg mlm sentiasa lapar , siang x selera mkn ... sy akn mkn tgh mlm tu. tp mkn nsi or bihun or yg heavy2 .. mkn smpi rasa kenyang je .. portion sikit je

saya minum jus mamariam.sama je..xde perubahan..ikut org kot

minum susu kotak hl