Hb low Dan cepat lapar

Hi nak tye .. ramai ckp jus mamariam ok..betul ke..ade yg dah cube??.. zincofer,iberet mmg saye x boleh telan.. skrg makan maltofer dan calcium carbonate.. Bila da masuk 13 week.. perut mmg akn sentiasa lapar ke?.. sbb saye kalau x mkn..allahu rase macam kebuluran setahun sampai mengigil..tapi bila da makan..cepat pulak rase kenyang..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

better sis cuba makan buah2an atau makanan yg boleh naikkan hb ☺️