barang utk standby hospital..?

nak tya moms...barang ape utk bwk ke sepital...dan smuanye mmg kene putih ke? anak sulong x tau nak bwk ape?

2 Các câu trả lời

Xsmstinya putih sis..Bwa je pkaian bby spsng pastu ibu spsng..Bkul mknan termos air biskut kurma roti..Air msk..Kbnykkn pkaian ibu n ank sllu Okaian hspitl je..Nk discaj bru bju sdri...bwa lh altn mndian dan yg dlman kte tu..Pad jgn lupa

Bawa towel, pampers, baju baby utk keluar hospital. Lain2 semua ada kt sn sbb baby pakai baju yg hospital bekalkan kalau warded.

5y trước

ohhh ok tq info