DEPRESSION

Nak tumpang tanya, mummies kat sini pernah ada depression tak? Or currently tengah fight? Sebab doct kata saya ad depression and perlu start ubat ini. Ada sapa mummy pun makan tak? Setiap malam makan setengah biji sebelum tido... Ade side effects dia tak? Sebab saya semakin makan , semakin tak boleh tido. Kenapa eh? Sbb effect ubat ke or myself? Ni bukan gambar saya ye, saya cuma bagi contoh..

DEPRESSION
2 Các câu trả lời

yes.. ada.. ubat tu ubat penenang utk bgi tidur.. mkn mlm sebelum tidur... tpi kalau x boleh tidur tu..mungkin boleh bgtau doktor