mental health

mommy ade tak yg makan ubt depression, skrg sy mkn setraline rse mcm x ok ade ke mommy yg makan ubt depression lain yg selamat untuk kandungan

1 Trả lời

Sy ada makan ubat depression Luvox dan Lamotrigine. Waktu dr bg chance untuk sy preggy, dr tukar dulu ubat epilim kepada lamotrigine sbb epilim tu berisiko pada kandungan yg mana boleh menyebabkan kecacatan pada bayi. Sis tak cuba tanya dr sis pasal ubat tu selamat ke tak untuk kandungan?