Kena gigit & cakar kucing

Nak tnye takpe ke gigit n cakar dgn kucing time pregnant?

7 Các câu trả lời

kalau teruk sampai darah keluar non stop and sampai penuh 1 tgn or kaki. perlu pg hospital, utk dpt kn injection x kira mengandung or x. tapi takat kena gigit manja cakar manja secalit dua tu x perlu lah. xde masalah pon.

seeloknya pergi klinik. biasanya akn bg injection dan krim bergantung pada kedalaman/jenis luka. kuku kucing tu kotor. luar nampak dah ok. luka bhgian dalam tu yg kita xtahu. xeffect kita tkut kuman effect baby.

jumpa doc sbb tkut ada kuman. nnti effect pd puan.sbb bnda mcmni kita tak nmpk .mg dpmudahkan segalanya amiin

Jumpa doc terus.. tanya pendapat.. sebab awak preggy . myb kena ambil injection.

Terus jumpa dengan doktor sis

1y trước

Nak cakap okay tu depends juga. Kalau rasa lambat hilang better pergi klinik. Concern nya sebab preggy

dah dapat tetanus ke?

1y trước

dah sis...yang pertama dahh dapat dah

jumpa doktor