Kena cakar lucing

Salam nk tnya kalau kena cakar dgn kucing smpai tngan berdarah kena gi klinik Cucuk tak sy pregnant 27weeks ? Tkot kuman😭

2 Các câu trả lời

Bahaya , kena g klinik cucuk ubat antibiotics, adik saya smpai bengkak bernanah asalnya kecik ja kesan cakar tu , letak minyak gamat lama juga nk tggu baik dan truk smpai bengkak bru p klinik alhamdulillah sapu ubt smua kejap ja baik , tmbh2 awk pregnant kan bahaya tkut kuman masuk kt bby pulak , kita tk nmpk kan so g la klinik ya

better safe than sorry. pergi la check. even yg tak pregnant pun blh kena jngkitan, inikan pregnant.