Buka buku pink

Nak tnye spe yg duduk area selayang klau bukak buku pink tu nk kene walk in ke atau call buat appoinment sbb sye call klinik voicemail🙂#ingintahu #bantusharing #bantujawab

4 Các câu trả lời

Saya duk selayang haritu call tp mcm snyap je. Last2 walk in terus amik appoiment huhu

2mo trước

Tak lama sangat sbb amik appointment kan dia tkda check apa2 punn

Walkin je sis klau dh voicemail tu.

Kalau masuk voicemail, kena walk in sis.

2mo trước

ohh yeke tengkiu bagithu