nak tnye

Nak tnye kalau awal2 pregnant memang prot sakit ke? Rse mcm senggugut tp dy kjp sakit kjp x...

16 Các câu trả lời

Awal2 pregnant mmg rasa sakit. Saya aritu pun rasa sakit. Rasa pelik sebab apa sakit perut sbb biasa nak period saya x pernah senggugut pun. Tergerak hati nak check upt.

Sy awal2 pregnnt pun sakit mcm segugut tapi lbh sakit dr segugut...sakit tue lama...teruk sgt...dr ckp rahim nk membesar...sabar je la tapi nti akn ok mula2 ja

Ye sakit..sy smpai g hospital xthn sakit sgt..lg pn xpnh sakit smpai mcm tu..tp doc ckp normal bru2 lg kn..ank first tak thu sgt

Ya normal . Kenkadang tu rse sebu . Sebu means perot xslesa . Bkn prot je , kdng gnggu kple jugak .

Sama la.skit mcm sngugut ya amat.skali dia skit tu trus x gerak badan tahan skit..msuk 2 bln bru ok

Normal sbb telur nak lekat kat dinding rahim... Pantau LA kalu cramping melampau better g cek up

Normal ramai yg gtu...kehadiran org baru..hehe..biasa sampai 3bln ke atas dh ok..

Sy pun ada rasa Mcm tu masa Awal2 mgandung Mcm nk period,tp Lama2 dah xde.

Same laa sy.. Kjap2 skit mcm nk mai priod.. Kjp2 x.. Risau pom ad..hihii

Mmg gitu. Rahim nk membesar... Kalo skit sgt & kuar drh terus g hus ye.