Cma ingin tahu..

Just nak tnya,skrg kndgn sya 29w5day klu berat baby 1.30kg okey x...? Adakah baby sya terlalu kecil?

6 Các câu trả lời

Normal.... saya 28W 1.2Kg...... mungkin tiap kali ada scan....puan trs tanya sono/dr pkembangan baby seiring dengan usia tak....

7mo trước

baik sis.

saya pun sama 29 week Ari TU 1.3 doc Kate normal plus saya Ade gdm on diet

Normal saya kandungan 28 week 3 day berat baby 1.1 kg

Kalau doktor kata normal means berat baby awak tu normal.

7mo trước

Kadang mummy pun kena curious juga masa appt ngn dr. Tnya banyak soalan, contoh - ok ke dr semuanya? Size / berat baby normal ke? Apa sy boleh buat/mkn utk pastikn baby terus berkembang dgn sihat? Kebanyakan dr suka je nk entertain soalan mummy ☺️ dan most of the time mummy dah tau jawapan, tp just nk seek opinion / validation dari doktor je.

Berat baby ok tu normal

7mo trước

baik sis

ok je tu sis

7mo trước

baik sis..