Maaf kalau gmbr krg sopan..

Sya dh 35w5dy.. normal x klu ada cairan mcm ni,sya skrg sakit bhgian ari² nak berjln pn ssh,prt sntiasa mngeras.. adakah ini tnda melahirkn? Sya kurng tahu sbb ini kndgn yg prtma..

Maaf kalau gmbr krg sopan..
6 Các câu trả lời

saya pun pernah keluar mcm ni tapi takde bagitahu nurse pun ada keluar . keluar pun jarang2 sgt .

Normal. Btw nanti bagitau nurse yg awak ada keputihan. Nanti nurse check awak ada GBS ke tak.

5mo trước

baik ..

keputihan tu. saya pn byk keluar benda ni. sy GBS + mmg byk keluar

5mo trước

sya bru ini kluar sllu xda

owh sya jdi nervs sbb xda pnglmn lgi..😅

keputihan tu sis ..

keputihan sis..