Adakah hal smua sma?

Hai,mommy² yg ada disni.. sya nak tnya la kan,skrg ni kndgn sya 20w5day dan normal x kalau tiba² kita hilang deria rsa? Slsma ttpi xdemam.. klu mnghidu bau² ni kjp ada kjp xda..

1 Trả lời

kandungan awak sama umur dgn saya, saya okay je deria rasa saya. Selesema kalau ikutkan kadang2 x pregnant pun kita kurang deria rasa dan bau. mungkin sebab selesema tu kot. Tp kalau awak risau jugak, boleh pi klinik tnya doktor.