Stop depo,

Nak tnya,kalau kita dah stop depo ada change nk prengnt lagi x,atau ambil masa yg lama nk berisi lagi,saya baru ambik 3kli inject, last ambil bulan 2

10 Các câu trả lời

Salam hai..nk tny la mommy² yg ambik depo ni ade x spotting coklt je sepanjg hari?sy clean 1day je pastu next day msti die akn ade blk..rse rimas plk..bru inject sekli bln 8 aritu..kalu ade spotting cmtu bole ke solat ye..dr bersalin smpai skag xsolt sbb spotting ni😩 ade sape2 tau x ye..bole kgsi ye..tq❤️

1t trước

sme ea..rimas kn adenyer die 😅kne mndi wajib ke or cuci n solat je wak?

ikut masing2 punya kesuburan.. saya hampir 2 tahun jugak cucuk depo.. Alhamdulillah habis je ubat last cucuk.. terus melekat.. takut jugak sbb selama 2 tahun tak period.. Alhamdulillah kuasa Allah.. masih diberi peluang mengandung lagi..

mcm sy 3x je ccuk pastu stop sbb slera mkn naik mdadak pastu xperiod lgsg spnjg guna depo. bila stop depo bru period normal blik. pastu mkn pil je. tp rzeki lekat jgk lpas 2 thun. 😄😅

Saya ni lain ceritanya, baru kahwin terus cucuk depo. Hampir dua tahun juga cucuk, habis je ubat tu dalam 2 bulan lepastu terus lekat anak first hehe

1t trước

Skrg saya pregnant 4 bulan, stop cucuk dalam 2 bulan lepastu terus lekat baby

Ada peluang je.. lmbat atau cpt tu bergantung atas badan masing2 & bergantung juga atas rezeki msing2.. xleh nk samakn

mcm sy hampir setaon bru lekat..adik ipar sy plak dlm 5 bulan dye lekat..ikot bdn masing2..hehe..ade org cpt,ade org lambat

Kalau subur kitaraan Haid pon oky mmg stop trus lekat …. Kalau x subur setahun dua pon blom tentu lekat lpas stop depo

Saya ambik masa 6 bulan. Kalau pill 3 bulan. Ikut body msing2 kesuburan x sama

2t trước

Ya depo.. preg lg

kalau subur, mmg akan lekat tu kalau x rncg betul2.

2t trước

ya..stop depo, trus haid jadi normal 🤣 kalau x mcm apa haaa dikcaunya hormon kita

ade

2t trước

ikut badan masing2 ke