masuk tube kencing selepas bsalin

nak tnya.ada x mOmy2 dlm ni ,slpas bsalin rsa x boleh kncing??kita rsa nk kncing,tp air kncing x boleh kluar.smpai senak dah pundi kncing.rsa mcm trlalu lama tahan air kncing.. so trpksa msukkan wyer kncing..

1 Trả lời

Selalu dia masukkan tube tu masa sebelum teran . Lepas dah bersalin nanti dia akan tanya dah kencing ke belum , kalau tak silap saya dia nak pastikan kita kencing sebab dia ada suntik bius sebelum jahit luka tu , so nak bagi ubat bius tu keluar ke macam mana tah . Tapi selalu nak kencing lepas bersalin tu rasa seriau je badan pun tak berapa nak kuat nak berjalan ke toilet

5y trước

slpas bsalin ni die msukkan tube kncing smggu,sbb sy x bleh kncing..aritu doc dah cek jhitan,tkot trjhit skli dgn tpat kncing tu.tp xde apa..cuma sy rsau tkot x bleh kncing lg..rsa nk kncing tp x boleh kluar.😣😣😣