Tahan kncing terus xleh kua kencing nya

Ade sape bleh bg thu penah x jd mcm ni . Nk scan doc sruh than kncing .. nk kncing tp air nya xkuar kuar .. smpai skit prot tepksa masuk tiup ?? Ade x pnah jd ye

1 Trả lời

klau mcm lepas bersalin x blh nk kuar air kecing tu pernah la..pkai tiub jgk.tp lepas tu ada misi ajar suh siram air suam d area peha n pinggang baru ok kencing blk

2t trước

baek sya cuba ... smoga jd sya hari kdua pkai tiup .. tp rasa kncing leleh kt bwah tu makna da leh kncing sendiri kan