Hi nak tnya kalau keputihan color ni petanda nak period atau pregnant?

Hi nak tnya

Hi nak tnya kalau keputihan color ni petanda nak period atau pregnant?
2 Các câu trả lời

x ada kaitan sis ,period atau pregnant...kalau pregnant kena tunggu period lewat dlm sminggu and buat rest hcg bru tahu tnda pregnant...kalau kputihan ni brkaitan dgn antibody kita time subur putih mcm dlm gmbr...time bdn tk sihat kputihan krim

2y trước

kputihan dlm gmbr tu kputihan subur...kalau kputihan krim kputihan tnda bdn kurang sht...sy doktor bgthu..

😅😅😅