Sakit tulang pinggul

Hi nak tnya normal ke sakit tulang pinggul? Saya punya sakit tu sampai jalan pun jadi senget. Lepastu kalau nak bangun atau duduk pun rasa nyeri dia. Pregnant baru 8weeks je. Ni petanda tak cukup apa apa vitamin ke?

1 Trả lời

I pernah kena anak sulung. Baru2 mcm awk juga. Tanya nurse dr diorg semua cakap normal. Cuma takde further explanation. Nnt dia hilang sendiri

6mo trước

fahamm. ni pun anak sulung. risau tak ckup apa apa vitamin ja haha. thank you sis