keguguran 7 minggu

nak tnya sya keguguran 3 hb 8,hari nie hari ke 19 hari after keguguran,tetapi masih keluar darah warna coklat,baru smlm kluar darah merah tp dalam quantity yang x banyak..yg kluar warna coklat lps keguguran tu hanya sikit2,tp dlm masa yg panjang, kita 2 mggu pendarahan yg sikit2.mcm x pandai habis wlupun sedikit😅..ada x pengelaman mcm nie lepas keguguran.adakah mmg pendarahan sedikit tu ambil masa yg lama?

1 Trả lời

selalu after gugur dlm masa 14hari darah akan stop. kalau lebih dri tu boleh pg hospital balik. takut ada sisa2 dkt dlm lgi x habis keluar or kandungan luar rahim.

2y trước

last appointment 15 hb .isnin lalu..dah pegi hospital..doktor scan bwah katanya dah bersih.