4 mggu lepas keguguran

normal ke lps pendarahan keguguran lepas tu x stop trus mcm period..biasa sya period dlm quantity yg bnyk ambik masa 2 hari or 3 hari sya..tp skrang nie sya dah 5 hari darah masih bnyak kluar,wlpun hanya skli sja pkai pad.Dari date keguguran 3 hb 8..skrang 27 hb 8.lps keguguran drah hanya kluar sedikit slepas tu..hanya spotting.skrang mcm haid bnyak.

1 Trả lời

kalau darah tak berenti lepas keguguran, better terus ke hospital 🤗 masa saya keguguran dulu, ambik masa seminggu lebih untuk kering n darah memang keluar banyak, maybe sebab saya bertungku setiap hari dalam 2 3 kali. kalau tak berenti dalam masa 20hari tu takut ada masalah lain