krem perut

Nak tnya ... Sya dtng buln hri tu 14 jun hbs 18 jun.. 26 hri buln sya krem perut kejp timbul kejp hilng mlm tu kluar sikit drh dan badan nk rse pans smpai esk nya krem..dlm minggu tu keputihan bnyk... tpi hri nie okey dh Kenapa iye. Ada. Yg tau x

1 Trả lời

Kalau awal kehamilan, keputihan & tompokan darah (sikit) tu biasa (spotting) tapi untuk kepastian beberapa hari lagi sis check UPT kalau neg, ambil masa beberapa hari lagi. Kalau onthespot positif boleh refer dengan doc/nurse untuk proses selanjutnya. Best of luck sis ✌🏻🙂