Risau

Nak tnya skit, maaf la kalau sensitif ke, sy cuma nk tahu jer.. Ada ke sesiapa yg prnh rasa kandungan luar rahim @ baby x jdi, mksd sy kantung kosong dan kena p cuci kat klinik.. Ada apa2 tanda x ek?? Cntoh sakit perut ke, apa ke.. Sb sy xde bleeding apa2 cuma sakit kat ari2 mcm nk period jer..

1 Trả lời

Sy kandungan xmenjadi. Tanda2 xada sangat pun. Normal je semua. 2hari sebelum gugur je bleeding. Time keluar tu ada mild contraction

5y trước

Owh.. Kalau x menjadi mmg ia akan bleeding kan sis mcm2 mana pn kan.. Brapa lama tempoh sis tahu x menjadi tu dgn bleeding?