Scan 7 week nampak kantung shj

Hai ibu2 yg sporting share prngalamn, saya nk tnya td pergi klink gov check sbb gatal2 badan.. Dktr srh check air kncing result semua ok cuma dia ckp.mcm ada pendarahn sikit, tp sy kata x keluar apa2 darah pun, Pastu pergi scan, dktr scan nmpk kantung shja.. Bulat kecik wrna hitam.. Dia kata tkot x jd lah apa lah, x bg smngt lngsng.. Soalan sy, 1-normal ke gatal2 bdn ek? Salah satu alahan ke? 2- Normal ke scan nampak kantung bulat wrna hitam, dlm mcm kosong @ sy x nmpk sb rabun.. Maaf lah kalau ayat brterabur, anak first risau jer takot g***r jer ? sb ank first mmg xthu apa, org tua semua dh xde.. Terima ksih sbb sudi bca & bg pndpat semua

Scan 7 week nampak kantung shj
1 Trả lời

Nanti repeat lg seminggu dua untk check lg.. pastikan mase nk scan tu puan xbuang air kecil lg..sb kadang bile da buang, mase scan boleh xclear janin dalam tu..smga ada rezki untuk puan..aminn

5y trước

Terima kasih sis