bleeding

nak tnya.. saya baru 12 week, hari ni ade keluar bleeding sikit. smpai ke petg masih spotting coklat. pgi saya dah pergi Kk doc scan baby ok. normal ke mcm ni. ke sy perlu refer hospital. firstime kena macam ni?

1 Trả lời

klu doc sndri yg ckp bby ok then sis jgn risau sgt ek..nnt bby pn ikut stress..bnykkn bdoa n think positif..tp dlm msa sma sis kna sntiasa alert jgk klu bleeding mkin bnyk or xstop smpai 2 ari better p check blk..apapn rest bnyk2 n jgn wat keja brat ok mommy..take care

5y trước

wc dear 😘