scan baby

just nak tnya . org kate x elok n bahaya kalo scan baby telalu kerap . n ade pendapat scan baby kerap mane pun xde masalah . ade x pengalaman or pape yg bleh share. anak 1st xcited lain mcm. hehehe #1stbaby #17weeks

2 Các câu trả lời

Sy prnh tnya Kan doc, doc ckp XDA masalah Pon klau scan bnyk Kali SBB ultrasound XDA radiation MCM x-ray. Cume biasanya Kan doc dh tetapkan waktu scan. Dan scan kerap jika ada problem shaja.

ade yg doc xbg kerap scan..Dia ade waktunya sllu scan..lgpon scan akan bnda sma je nk tgk..Kcuali ade mslah bru kerap scan...