Pulut durian

Nak tnya momies2 semua. Pregnant 24 week boleh ke makan pulut durian?

2 Các câu trả lời

Tgk ketahanan bdn org jugak sis. Klu ngidam sgt mkn sikit je lah ye. Sy mmg xusik lgsg durian sepanjang mengandung haritu. Baby dh 2bln skrg pun masih hati2 pilih makanan. So, depends pd ketahanan bdn seseorang😉

5y trước

Yeke.tadi makan dlm 4 ulas

Sy mkn ye baru nak masuk 7week.... masa 3-4week dah bedal durian 😅 tgk pada ketahanan bdn juga sis... xpe la sis mkn la sikit hilangkan mgidam tu

5y trước

Yeke sis. Teringin sgt tu makan tu, tapi tak byk dlm 4 ulas mcm tu.