makan durian

salam nak tanya kalau makan pulut durian akhir akhir due boleh ke sebab jiran bagi #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

sy musim durian ni mmg bedal durian..tp kawal..dlm 3 4 ulas sehari..satu sebab xnk berat naik mendadak or baby besar..lg 1 sebab takut panas or sakit perut😂 boleh mkn tapi control berapa ulas

boleh makan. nenas pun boleh makan 37w ke atas utk buat ubat induce semulajadi..

4t trước

ye sis.. org laki mmg x tau sgt bab ni. dia risau kita sakit perut. walhal kita ni nk bagi cpt bersalin je sbb dah cukup bulan kan.😆

Waalaikumussalam wbt boleh sis