Tak Tau period atau pregnant

Nak tnya mom's kt sni,period sya tak teratur 3 bulan,ada dtang tpi msalhnya dia sdikit sja,sya pkai modes pantyliner tu pun tak penuh,drah dia ada yng coklat cmpur drah skit,tpi tk bnyak, confuse sngat2,sya dh ada anak ,dlu pregnant tkda pula symptoms mcm ni,sya dh cek upt tpi Stu line sja,tu pun beli dri eco sya sja je nk cek,tpi skrng dh nak msuk 4 bulan smkin bdan sya lemas,payudara nyeri ada kdang,bklang punggung skit ,ada kdang rsa mcm sengugut tpi tk jga period,mood mudah swing,mual tu ada jam dia ada,ada jam dia tkda,skrng sya Cuba lgi nk beli upt dri farmasi,sya tk berhrap sbnarnya nk pregnant,bulan 11 Thun lpas sya disahkn ada dermoid cyst,bulan 1 ,tahun ni dh operation buang cyst tu,msa dh buang cyst tu,period sya trus bnyak kluar smpai penuh pad,tpi lpas dri tu sya dh tak lgi period,ada period cuma sikit2 je,sya pelik sbb ada jga orng ckp klau pregnant ada jga symptoms bercak drah kluar..maaflh terlampau pnjang pula ayat, thanks bgi yng sudi mnjwap

2 Các câu trả lời

better check kt klinik je sis..sy pon cmni jgk dlu..period dtg..tp sikit je..2hr cmtu dh clear..lpstu tny my mum mse tu..dia ckp klu bf ank mmg kdg2 period jd xteratur..sy ni pon tawakal je..tup2 kita rasa sndri mcm body lain je..asik lapar..susu drop tb2..lpstu bila baring telentang nmpk mcm perut ada denyutan..pulknya kita ni jnis perut nipis xde lemak..mmg nmpk jelas lh kan..xsdp ht..ajk seben g beli upt..btl tekaan sy..mmg pregnant..ngam pulk nk g cucuk depo msetu..xjd cucuk sis..trus jd scan mntk doc sahkn..mmg btl2 pregnant..nk trace dr bila last period xleh sbb sy period cm biasa..last2 doc ikut bg tarikh due ikut besar baby mse scan..g kk buat buku pink kne marah..sbb lmbt buat buku..pdhl kita pon xtau yg kita ni pregnant sbb period ada..

3t trước

tngah hri tdi tiba2 kluar drah,tpi tk pasti period ke apa,sbb first kluar coklat lpas tu merah tpi tak pekat,smlam ada pgi klinik tpi close, ragu2 pula nak cek blik..hritu sya cek waktu mlam,bnyak orng ckp kena cek waktu pagi?

ade time simptom nk preggy dgn pregnant lebih kurg je. better go to clinic for further checkup

3t trước

itulh,sbb dlu pregnant anak pertama tk mcm ni,klau btul preg pun tk pasti ni yng mcm mna,ada jga orng ckp klau pregnant ada jga darah kluar tpi skit2 yng orng kata bercak darah tu..