Ingin tahu

Hai semua, ada sesiapa pernah mengalami hal mcm sya tidak? Seminggu sebelum tarikh haid sya smpai *(27/12/23 tarikh spatutnya sya period)* sya ada mngalami sakit breast yg sgt² sakit and sya lngsung tidak pernah alami sblm² ni even dri preg ank 1st lngsung tidak pernh sakit breast mcm ni apa lgi msa period ini firstime sya alami 😭 dlm 3 hari berturut² sakit lps tu sakit tu stop then 22/12 hri tu sya ada kluar mcm spotting wrna coklat sya igt kn period dtg awal sbb last period hri tu 25/11/23 tpi spotting tu kejap ada kejap tiada. Then kmarin kluar lgi tpi kli ni bewarna pink² mcm drh cair mcm tu tpi dlm kuantiti yg sgt sikit bila kencing kdang² akn kluar 1 2 titik. Klau period sya nak dtang msti perut sya akn rsa sakit cramp² senggugut tu tpi yg ni sya langsung tak rsa apa² cuma sekrng ni breast sakit blik and p*ting sgt sensitif bila tersentuh. Sya blm cek upt sbb bru beli d shopee 🤭 next week inshaAllah sya akn cek, doakan sya ada rezeki utk mengandung ank kedua ya mommy² semua 😊 Kalau ada mommy² yg pernah alami mcm sya ni share² lh pengalaman ya 🥰

2 Các câu trả lời

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding. awal2 ni doctor akan kata ancaman keguguran. jadi better check awal. dan boleh dpt penjagaan awal

5mo trước

most wc awak😊. semoga dipermudahkan urusan

maaf yaa klau bab kluar darah or spotting sy tetap risau sbb darah kluar . mcm sy cramp mnja2 pun kna tahan wad . better awk prgi check up cepat

5mo trước

Ok sis. Esok sya akn cek