salam.semua

Nak tnya la.ad x ibu yg berpengalaman pendarahan ringan masa awl kehamilan?selalunye brp pad kne pki,heavy ke x,n stop brp hri.ini adlh kndungn sy yg ktige,10w 2 hri,pregnncy yg sblm ni sy mmg pnh de bleed tp ms tu usia kndg br 5 mnggu,doc kate sbb embryo mnempel ke dinding rhim tu sbb ad pndrhn,pdrhn tu cair da pink,ad tompokkn dlm 50sen cmtu ms detect,kne waktu pg,tp ptg tu bersih da,klini trjdi tp da 10 week,ms scan 8 mnggu bby ok jeartbeat smue nmpk,tkde cramping cme ad bleed merah cair,strt prsn pg td tp msh ad skit2 smpi mlm ni..td ptg sy pgi scan,jnin n kntung ok ,cme rsau ngn bleed ni..ad xkorg pnh alami cm sy?

1 Trả lời

emm..better puan bykkn bedrest..jgn stress..dan angkt brg berat2 or berdiri lelm n byk berjln..just rest je