Nak tnya kat mommy2 bila start beli barang2 baby? Dan barang ape yang penting untuk dibeli?

49 Các câu trả lời

Beli sikit3.. Nak beli bnyak trus xkemampu.. Sy 5buln dh prepare sikit2..

First y sy beli tilam bayi y sekali kelambu + beg sbb rumah bnyak sgt nyamuk..

8 bulan ,selimut,kain bedung,napkin,pampers,mitten n booties,topi pam susu

20 weeks dah boleh beli ke? Macam awal lagi. Tapi dah excited😁

4y trước

Sy grab mana yg on sale gila gila je. Ni pun tengah tunggu shopee sale 7.7 ni pulak😅

4 bulan dah start beli baju, stroller, diaper changing table etc

5y trước

Wahhh. Kita nk masuk 5 bulan x beli2 lagi awak. Huhu.

Sy pkai brg saudara mra..pampers paling pnting hehe

7bln keats..sementara ada sale ni baik beli😊

Sy br beli baju baby..beli sikit2..senang

Examples=

Boleh search.. And list kan siap2 brng nk beli

5y trước

Haa ok sis. Tq