Nak tnya kat mommy2 bila start beli barang2 baby? Dan barang ape yang penting untuk dibeli?

49 Các câu trả lời

Sy 32w bru start beli sbb tunggu husb ada free. Bab2 pilih baju dia lg pandai😂. Klu kita main amik je tp dia siap bersila memilih. Slgi x puas ati dia xkan brganjak. So kita dduk jela peratikan hehee

Sis boleh download..google aje list keperluan baby & mommy..senang nanti nak beli brg & pnak packing apa patut bwk pi spital..sy 34weeks dah siap packing dalam beg masuk dalam kete..🤣

5y trước

Diy pun ada...dlm rm5.50 12 pcs

Nurse dh pesan bila masok 7bln , keperluan utk bawa ke hsptal dh kna standby dlm kete .. bby boleh kluar bila² msa sja .. better siapkan kelengkapan before 7bln ..

5y trước

❤️

Dulu anak prtama 4bulan dah start beli!,, skrng nie suda masuk 6bulan belum beli apa2x lagi🤦‍♀️apa kha?, sbb anak pertama excited🤣 nnti 7bulan baru mau start beli

Sa bli seawal 6bulan kandungan,, klau 7bulan ke atas suda.. Sandi mo bli2 barang balik2 mncari toilet🤣🤣 n yg lain2 barang sa bli online.. Ble google tu snarai.. Hihii byk mo bli..

5y trước

welcum😇

Saya dah masuk 7 bulan lebih.. Duk tangguh² nak beli barang baby lagi.. Kompiuss😂.. Tunggu 8 bulan lah pulak😅.. Insya Allah x tangguh² dah😁..

Sy start beli mse awal 5 bulan..stiap bulan beli ckit2.. baju last skali nnt.. Awal2 beli brg2 basic dulu, kain lampin, tuala, slimut, bedung, tilam, btol susu

start 5bln dh blh beli...7bulan barang newborn dh kena lengkap n standby dlm kete...incase lahir pramatang...

Sy start beli 7bln..skrg tinggal brg berpantang, carseat stroller bagai tu..80% beli kt shopee semua sbb murah giler compare beli kt mall n ekspo..

Hi! kalau berminat boleh la jual or beli preloved atau barang new baby dan barang mommies dlm group ni 😊 https://t.me/joinchat/NjxtHRTWcKH9piKr_AgHYQ