Ruam susu atau ekzima

nak tnya ibu2 yg berpengalaman kat sini ,umur baby sya baru 30hari muka dan leher & telinga anak sya ada merah2 nk dekat seminggu lebih dah risau sangat x thu ubat apa yg sesuai ada ka ini ruam biasa atau ekzima sya risau sangat2 , dah try letak mcm2 pun stil x sembuh2 jga boleh suggest kan tak ubat apa yg sesuai untuk kulit mcm baby sya ni 🥺

Ruam susu atau ekzima
42 Các câu trả lời

mcm anak sy mule2..mmg teruk...mak mentue bg ubt farmasi...alhamdulillah terus ilang pakai...

ank sy pun ada jadi mcm nie sy pergi klinik dr.coo alhamdulilah dah ok kulit merah2 dia

Sian nya.. Kadang2 kena susu badan kita pun boleh jd juga ruam. G la klinik kesian 😢

Eczema ni.. pergi farmasi try cari gel ni sesuai untuk baby..takde steroid

Duduk di tempat yg sejuk... X boleh tempat panas.. Bawak klinik dulu

My baby pun mcm tu dluu. Buds punya brand ok. And try Aowra cream

Kesiannya. Xpayah letak apa apa la dulu. Takut makin melarat.

ruam panas tu sis...try guna bedak sejuk ahmoi tu

kesiannya baby,, semoga cepat sembuh

sis ada cuba sapu guna Aloe Vera?