baby terlebih tido

hi, sy nk tnya normal ke kalau baby bru 9hari tp selalu tido. bgn hanya utk susu, bila nk mndikn pn baby blh tdo puas kejut, goyang smua xjln

5 Các câu trả lời

normal tu sis sme mcm ank sye yng first nurse ad bgithu wktu mnyusu mesti 2jm sekali xpi bila tngk dia tido nyenyak rse xsmpai hty nk bngnkn dia xtkut satgy dia bebai

6mo trước

oh xpe ii sbb sye pun mcm awak mse jdi first mom...

usia 0-3 bulan mmg bby bnyk tidur..for their brain development. ada cara utk kejut bby klu xsilap sy..blh search dkt google

6mo trước

ok baik nti sy search tq ya

Baby awak kuning tak? Kalau baby kuning memang die akan tidur je.

6mo trước

haah dia ad kuning tp doc kata xkuat

baby sy kalau tido je dia kuning menang tido je

6mo trước

Sy masa baby kuning bagi je susu fm setiap 1 jam geletek kaki dia lehir dia

sehari baby tu tidur lebih 19jam ke?

6mo trước

sehari? tu bukan lebih, tu tak cukup