first baby

nak tnya hari tu dah minum air gula.. next appointment tu sya igt nurse akan bgtahu result gula tu normal ke tak tpi dia takde bgtahu apa2 pun.. sya risau la jgk sbb sya ni kerap minum manis so nak tau la kadar gula tinggi ke rendah.. mmg mcm tu ke atau nurse tu yg lupa nak bgtahu kat sya..

18 Các câu trả lời

Kena tanya mummy....nnt nurse akan tulis kt buku....next apptment mummy tny nurse k...

Mungkin result sis mmg ok la tu.. kalo sis risau, sis tgk d buku.. Ada kena tulis tu..

Boleh tanya nurse tu result..or maybe results tak kuar lagi

Bolh tnya sis kadang dia org lupa...

Kalau preggy mmg wajib minum air gula ke?

5y trước

Wajib untuk 25 tahun ke atas.. Berat naik 3 kg sebulan.. Kalau nak tahu lagi tgk dalam buku pink bahagian belakang puan . Dia ada bagitau.. 😊

Normal la tu bacaan gula

Biasanya klu nurse x de gtau pape tu result normal jer...tp boleh jer klu mommy nk tny...

kalau dia tak call tu, maknanya result okey dear. 😊