Result air gula

Maaf nak tanya,bila boleh tau result air gula??adakah next appointment baru tau?? 21hb sya minum air gula(prtama kali) dan lepas 2jam...ambik darah,nurse cakap boleh balik..salah saya,disebabkan sya dok tahan muntah,sya blah camtu smpai xingt nk tnya bila boleh tau result tu... #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

hi mommy. nurse ada call tak selepas ambik darah tu? pengalaman sy,nurse akan call kalau result tk cantik mudah kata sangkut gdm la tp kalau tak call tu bermakna terselamat la drpd gdm ni. ada jugak mommy lain yg share sblm ni yg diorg tau result sangkut atau tk masa next appointment. anyway semoga dipermudahkan urusan mommy and baby 👶

2y trước

tak ada call...next appointment sya 30hb ni......takut sngkut je,harap² xsngkut lah...Aamiin..terima kasih sis