Baby Walker

Nak tnya... baby umur brpa dh blh start pakai baby walker? sy ada bca artikel haritu ckp tak digalakkan pakai baby walker sbb tak meransang tumbesaran baby...btl ke?? mnta pdapat mommies2 smua blh? TQ TAP ❤❤❤

1 Trả lời

Hurm..aah klu ikutkn begitula..xelok sbnrnye..tp mcm sy..sy bg ank sy pkai walker nk tegapkn kaki dia..bila dia stat meniti tepi kerusi...pe smua tu..sy msukkn dia dlm walker... Alhamdulillah ank sblm umo.setahun dh pndai brjln... Pape pn depend pd parent mcmne..nk bg ank gune walker ataupn tidak..mcm sy pk mcm kalau zmn dlu parent kita pn guna walker ms.kita bby also ank2 buah..jd smua tu org kata..depend pd parent nk folo mcm dperkatakan oleh pakar atau sebaliknya..pape pn klu nk bg ank guna walker pastikan pantau anak supaya smuanya selamat semasa mnggunakannya.mg d pmudahkan segalanya .aamiin