Baby walker

Umur brapa agaknya boleh bagi baby guna baby walker? Or xperlu pun baby walker

13 Các câu trả lời

dari masa anak sulung saya memang guna baby walker. sekang anak sulung saya 12 tahun. saya beli baby walker brand sweet chery sebab keselamatan. baby walker tu besar dan kukuh bagi saya. saya x beli baby walker pasar mlm punya bukan sebab berlagak tapi sebab keselamatan. terpulang pd fikiran masing2. mcm anak saya yg ke3 ni 9 bulan jarang2 dan x suka duduk dlm baby walker. duduk kan dia dalam tu masa nak kasi makan je.

sy letak je dlm walker, umur 6 bulan lebih. yup tahu x elok dan x perlu pun, tp sy letak pun xde la sampai sejam..lagipun susah nk buat keje klu x letak dlm tu, die da pandai meniarap merayap situ sini risau terkutip pape masuk mulut time buat keje,duk dlm walker senang sket nk pantau..laju je jalan😅 ikut atas pendapat masing2 la kan.

x perlu pun sebenar nya xda kebaikan pun ..tp anak saya ada nenek dia belikan😂😂..nek dia beli kan kena pakai la takut kecik hati...tp smenjak anak pakai tu start 6buln dah pakai dia explore byak benda

Sy guna mase anak da pandai duduk sendiri... Wlpon tau walker ni xelok tp sy letak je haha 😂 tp xdela lama sgt biarkan dia dlam tu. Kejap je..hbs buat keje sy keluarkan la dia..

bila anak dah boleh duduk sendiri boleh letak dlm walker. saya selalu letak anak dlm walker bila saya nak berehat sebentar dan bila nak buat kerja2 rumah, bukan utk ajar berjalan.

walker ni xwajib pn bli..tpulg pd individu ..doc pn xsarankn tuk bby gne..tp kne ati2 la...byk kes bby jtuh .seelok eloknye 6 bln ke ats

Sy x bagi pun, biar dia merayap ja. Tp lantai kena make sure bersih la.

Saya xde kasi anak baby walker.. Crawling je..

up to 6 month bole dah hihi 😊

Doctor not recommend baby walker..