Assalamualaikum Ibu2 Dan Bakal Ibu.

Nak tnya anak kulit sensitive ibu2 buat mcm mana ye. Kulit kering dan merah. Dan dia pandai nk garu2 dah tambah kt lutut tu

1 Trả lời

anak bpe dah umur nye sis..lau masih bayi selebih nya bawak jmpe doc..doc akan sugest ubat..tp mcm saya anak memg skin sensitiv bila mandi saya tak pakai kan ape2 sabun..dan tak pakai bedak or lotion..anak dah masok 3bln lebih bru brani pakai kan sabun sensetiv..jgn bg anak terdedah pada persekitaran yg panas yer..nti lagi teruk.